Nieuws

Clasie: “Zaak om nog sneller te handelen”

on

Jordy Clasie beseft dat hij nog niet uitgeleerd is bij Feyenoord. De Oranje-international vindt dat hij nog belangrijker moet worden voor de Rotterdammers.

Clasie heeft nog niet de vorm van vorig seizoen te pakken. De middenvelder denkt dat dat ook te maken heeft met de wijzingen in het team. Spelers als John Guidetti, Karim El Ahmadi, Ron Vlaar en Otman Bakkal verlieten De Kuip afgelopen zomer. “We beginnen langzaam aan elkaar te wennen”, zegt Clasie tegen RTV Rijnmond.

De reserve-aanvoerder weet dat hij een leidende rol heeft.. “Je kan niet altijd goed spelen. De laatste wedstrijden gaat het een stuk beter. Ook op het middenveld begin ik mijn rol beter op te pakken. Zo goed als vorig seizoen is het alleen nog niet. Toen heb ik een heel goed seizoen gedraaid”, aldus de Haarlemmer.

“Ik doe tijdens de wedstrijden en trainingen keihard mijn best om zo belangrijk mogelijk voor het team te zijn en mijzelf door te ontwikkelen. Daar ben ik zeker mee bezig. Misschien dat tegenstanders zich ook anders op mij instellen. Het is dan zaak voor mijzelf om nog sneller te handelen”, besluit de middenvelder van Feyenoord.

Bron: Goal.com

You must be logged in to post a comment Login