Nieuws

Clasie: “WK geen reden om per se te blijven”

on

Jordy Clasie overweegt serieus om Feyenoord na dit seizoen te verlaten. Deelname aan het WK is voor de door Fiorentina begeerde middenvelder geen reden om de Rotterdamse club trouw te blijven.

Clasie is bij Feyenoord verzekerd van speeltijd, zodoende maakt hij meer kans om met Nederland naar Brazilië te gaan. “Het WK is voor mij niet een reden dan maar per se bij Feyenoord te blijven”, zegt Clasie tegen Voetbal International.

“Als voetballer heb je nooit zekerheid. Stel dat ik blijf en ik speel slecht, dan is de kans ook klein dat ik een uitnodiging krijg voor Oranje”, geeft hij de 21-jarige voetballer een verklaring. De bondscoach kiest gewoon spelers in vorm, dus als ik ergens in het buitenland speel en ik presteer, zal ik ongetwijfeld in beeld blijven.”

“Ik ga de bondscoach ook niet vragen of het verstandig is om te vertrekken. Hij heeft wel meer aan zijn hoofd”, aldus Clasie, die voor dit seizoen nog op de titel hoopt. “Geloven moet je altijd. Deze competitie is te onvoorspelbaar om ons nu al af te schrijven, al is een achterstand van vier punten op Ajax – vijf als je het doelsaldo meerekent – natuurlijk best groot.”

“Maar er zijn gekkere dingen gebeurd. Wij weten wat ons te doen staat: alles winnen en hopen of fouten van Ajax, PSV en Vitesse. Ik ben ervan overtuigd dat wij tot het einde van het seizoen alles kunnen winnen en dan kun je ook zomaar kampioen worden”, aldus Clasie.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login