Nieuws

‘Clasie wellicht langer bij Feyenoord door babynieuws’

on

De supporters van Feyenoord mogen hopen op een langer verblijf van Jordy Clasie. De aanvoerder van de club uit Rotterdam is namelijk voor de tweede keer vader geworden, waardoor Voetbal International-verslaggever Martijn Krabbendam niet uitsluit dat Clasie er nog een jaar aan vast zal plakken in de Kuip.


Aan het begin van dit seizoen gaf Clasie aan bezig te zijn aan zijn laatste jaar in het shirt van Feyenoord. “Clasie is echt een familiemens. Dat hij weer vader wordt, zou kunnen betekenen dat hij overweegt om te blijven”, vertelt de journalist bij VI Radio. Toch is die kans niet al te groot volgens Krabbendam. “Ik ga er nog steeds vanuit dat Clasie voor zichzelf kiest en gelijk heeft hij. Om beter te worden moet hij met betere spelers gaan spelen.”


Dirk Kuyt gaf onlangs aan ook te hopen dat Clasie nog een seizoen bij Feyenoord wil blijven, waardoor de huidige nummer drie van de Eredivisie voor het eerst sinds 1999 weer eens kampioen van Nederland kan worden. “Dat verhaal is er natuurlijk te vaak geweest de afgelopen jaren met meerde spelers die Feyenoord gehaald heeft. Ik snap het wel: je moet ambitie blijven uitstralen en dat doet Feyenoord ook. Uiteindelijk kiezen spelers echter toch gewoon voor zichzelf”, besluit Krabbendam.

Bron: Soccernews.nl

  

You must be logged in to post a comment Login