Nieuws

Clasie: ‘We houden allemaal van Feyenoord’

on

De ontwikkeling die Feyenoord doormaakt is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. Diverse scouts vinden de weg naar Rotterdam en bekijken, onder andere, Jordy Clasie. De 21-jarige middenvelder van Feyenoord staat in de concrete belangstelling van Fiorentina, en wordt daarnaast in de wandelgangen aan meerdere clubs uit het buitenland gelinkt. Of hij klaar is voor een stap hogerop durft Clasie zelf niet te zeggen.
“Of ik de stap naar een buitenlandse competitie aankan weet ik niet. Dat zal de toekomst moeten uitwijzen”, tekende Voetbal International op uit de mond van de Haarlemmer. “Wat dat betreft heeft de wedstrijd met Oranje tegen Italië mij wel een goed gevoel gegeven. dan meet je je toch met de beste middenvelders ter wereld en volgens mij ging dat wel goed.”

Ook tijdens trainingen van Oranje staat Clasie met enkele spelers uit de wereldtop op het veld. “Het gaat ook lekker tijdens de trainingen van Oranje, dan merk ik dat ik echt meega in het niveau. Je moet ook wel. Robin van Persie, Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart doen alles perfect, maar wij, jongens van Feyenoord, nog niet.”

Daarmee snijdt Clasie een ander onderwerp aan. Veel van zijn ploeggenoten bij Feyenoord komt hij ook bij Oranje tegen. Volgens de kleine controleur kan dat nog jaren zo zijn. “Ik weet zeker dat als de club zijn talentvolle spelers goede contracten geeft, ze tot in lengte van jaren hier zullen blijven spelen. Want we houden allemaal van Feyenoord, we hebben het hier goed en we krijgen veel waardering van de supporters.”

Bron: goal.com

You must be logged in to post a comment Login