Nieuws

Clasie, Vermeer en Van Beek in voorselectie Oranje

on

Jordy Clasie, Kenneth Vermeer en Sven van Beek maken deel uit van de voorlopige selectie van het Nederlands elftal, voor twee trainingsstages die eind deze maand plaatsvinden. Deze zijn ter voorbereiding op de interlands tegen de Verenigde Staten op 5 juni (vriendschappelijk) en tegen Letland (EK-kwalificatie) op 12 juni.

De eerste trainingsstage staat op het programma vanaf maandag 25 mei, voor de groep (kandidaat)internationals die vrij is van nationale en internationale clubverplichtingen. De tweede stage begint op donderdag 28 mei. Na afloop van deze stages maakt bondscoach Guus Hiddink de definitieve selectie bekend.

Ook de oud-Feyenoorders Robin van Persie, Ron Vlaar, Leroy Fer, Georginio Wijnaldum, Daryl Janmaat, Bruno Martins Indi, Jeffrey Bruma en Karim Rekik maken deel uit van de voorlopige selectie. 

Zes Feyenoorders bij voorlopige selectie Jong Oranje

Anass Achahbar, Jean-Paul Boëtius, Rick Karsdorp, Wessel Dammers, Tonny Vilhena en Wessel Dammers behoren tot de voorlopige selectie van Jong Oranje voor een toernooi in het Franse Toulon, dat eind deze maand van start gaat. Jong Oranje neemt het in de groepsfase op tegen Costa Rica, USA, Qatar en Frankrijk, waarna eventueel nog de finale of de strijd om de derde/vierde plaats volgt.

Bron: Feyenoord.nl

  

You must be logged in to post a comment Login