Nieuws

Clasie totaal niet tevreden over optreden in Oranje

on

Jordy Clasie was totaal niet tevreden over hetgeen Oranje en vooral hij zelf liet zien in het oefenduel met Ecuador (1-1). De middenvelder van Feyenoord werd in de rust naar de kant gehaald en is van mening dat er in de komende weken nog een hoop moeten gebeuren in aanloop naar het WK in Brazilië.

Het Nederlands elftal zet deze week koers naar Portugal voor een trainingskamp. Louis van Gaal heeft laten weten twee keer per dag te willen gaan trainen in het Zuid-Europese land. “Ik ga ontevreden naar Portugal. We spelen nog oefenwedstrijden tegen Ghana en Wales. En heel veel trainingen. Maar het is duidelijk dat we komende week wel weer een flinke stap vooruit moeten zette”, vertelt Clasie in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Ondanks dat Clasie een grote bijdrage had aan het doelpunt van Robin van Persie, was hij niet tevreden over zijn eigen spel en weet hij dat het beter zal moeten. “Ik was te slordig, leed gewoon teveel balverlies. De trainer zei ook dat hij mij om die reden heeft gewisseld. Het was niet goed genoeg, ik heb zeker vier keer een bal zomaar ingeleverd”, besluit hij.

Bron: Soccernews.nl

20140519-073758-27478859.jpg

You must be logged in to post a comment Login