Nieuws

Clasie sprak wel degelijk met Porto: “Zijn er niet uitgekomen”

on

Jordy Clasie zette vrijdag zijn handtekening onder een nieuw contract bij Feyenoord, maar het maar weinig gescheeld of hij was vertrokken uit Rotterdam. De middenvelder geeft tegenover de NOS namelijk toe te hebben onderhandeld met FC Porto.

Clasie, die zijn contract met een jaar verlengde tot de zomer van 2016, wilde niet al te veel kwijt over de gesprekken die hij voerde met de Portugese grootmacht. “Ik denk dat ik niet op inhoudelijke zaken hoef in te gaan. Uiteindelijk zijn we er niet uitgekomen en toen zijn we in gesprek met Feyenoord gegaan. Dat is ook een gevoelskwestie.”

De aanvoerder van de Nederlandse topclub is blij dat hij uiteindelijk gekozen heeft voor een langer verblijf bij Feyenoord. “Ik heb het gevoel dat ik me bij Feyenoord nog meer kan verbeteren. De club spreekt met deze verbintenis veel vertrouwen in mij uit, terwijl ik veel vertrouwen heb in de toekomst van de club. Dat vertrouwen baseer ik zowel op de gesprekken met de club als op wat ik dagelijks op het veld zie. Ik heb het gevoel dat team echt kan gaan groeien en daar wil ik graag deel van uitmaken.”

Bron: Soccernews.nl

IMG_6944.PNG

You must be logged in to post a comment Login