Nieuws

Clasie: “Spelersgroep voor nieuw stadion”

on

De meerderheid van de spelers van Feyenoord is voor het bouwen van een nieuwe Kuip. Dat zegt middenvelder Jordy Clasie, die momenteel met Jong Oranje in Israël vertoeft voor het EK onder 21 jaar.

‘Het huidige stadion is fantastisch en het is jammer om er afscheid van te nemen. Maar alle spelers beseffen dat een nieuw stadion zeker nodig is, als Feyenoord hogerop wil komen’, aldus de 21-jarige middenvelder tegen AD.nl.

In het oude stadion zijn volgens Clasie gewoon te weinig mogelijkheden. ‘Een nieuw stadion levert de club meer geld op. Dan is er ook veel meer mogelijk. Dat is dus heel goed voor de club. Ik heb bovendien gehoord dat het nieuwe stadion ook erg op het oude gaat lijken en dat er naar de wensen van de supporters wordt geluisterd’, aldus Clasie.

Burgemeester en wethouders van Rotterdam gaven onlangs de voorkeur aan de bouw van een nieuw stadion. Daarmee is renovatie van de aloude Kuip van de baan, zoals veel supporters wilden, en lijken de acties van Reddekuip.nl voor niets geweest.’

Bron: Ad.nl

You must be logged in to post a comment Login