Nieuws

Clasie: “Overwoog nooit om naar Fiorentina te gaan”

on

Jordy Clasie stond een tijdje in de belangstelling van het Italiaanse Fiorentina. Toch heeft de kleine middenvelder een overgang naar Florence nooit als serieuze optie gezien, meldt hij in een interview met NUsport.

De geboren Haarlemmer wil liever nog doorgroeien in de Eredivisie. “Hoewel er serieuze interesse was van Fiorentina, wilde ik maar één ding en dat was bij Feyenoord blijven. Dat was ook de voornaamste reden dat ik bijtekende. Dit is mijn club en ik ben hier nog niet klaar”, vertelt Clasie.

De speler, die zich inmiddels ook international mag noemen, wil graag constanter worden in zijn spel. “Ik speelde het afgelopen seizoen minder dan het seizoen daarvoor. Ik was mezelf gewoon niet, dan weet je dat er nog genoeg te leren valt”, legt hij uit.

Clasie zegt dat hij persoonlijk nog niet klaar was voor een stap naar het buitenland. “Ik had net met mijn vriendin een huis gekocht in Haarlem. Om alles dan nu al achter me te laten zag ik nog niet zitten. Wel heb ik net als ieder ander de droom om bij een grote Europese club te spelen”, aldus de reserve-aanvoerder van Feyenoord.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login