Nieuws

Clasie: ‘Met 1-4 mogen we niet eens klagen’

on

Aanvoerder Jordy Clasie van Feyenoord gaf het na de zware thuisnederlaag vanavond tegen Vitesse eerlijk toe. ,,Met 1-4 mogen we niet klagen”, verzuchtte hij.

,,Vitesse is een goed voetballende ploeg. Vooral in de eerste helft zijn we weggespeeld. We zouden vroeg en snel druk zetten, maar daar is niets van terechtgekomen. De ruimtes waren veel te groot en daardoor hebben we het onszelf veel te moeilijk gemaakt. We wisten zelf ook bijna niets te creëren.”

Clasie, bij wie in de tweede helft een uit de kom geschoten vinger moest worden rechtgezet, wilde kort na afloop in de leegstromende Kuip nog niet aan de verfoeide deelname aan de play-offs om Europees voetbal denken. ,,Dat scenario zou voor Feyenoord een drama zijn. Maar alles is nog mogelijk, we staan nog steeds derde. Het belangrijkste is nu dat we als team dicht bij elkaar blijven en ons niet laten afleiden door randzaken.”

Met een zege in de uitwedstrijd zondag tegen PEC Zwolle plaatst Feyenoord zich alsnog op eigen kracht voor de Europa League.

Bron: Ad.nl

  

You must be logged in to post a comment Login