Nieuws

Clasie: ‘Meedoen aan play-offs zou drama zijn’ 

on

Feyenoord speelt zondag in de laatste Eredivisie-wedstrijd van het seizoen nog voor de derde plaats. De Rotterdamse ploeg is allesbehalve zeker van een direct Europees ticket en moet alle zeilen bijzetten om play-offs te ontlopen.

Jordy Clasie, die komende zomer De Kuip misschien de rug toekeert als Feyenoord als Feyenoord geen Europees voetbal haalt, gruwelt van eventuele deelname van zijn club aan de play-offs. De kleine middenvelder kijkt vooruit op het cruciale duel tegen PEC Zwolle komende zondag. “We moeten daar in Zwolle scherp zijn en winnen, want deelname aan de play-offs om Europees voetbal zou een drama zijn voor Feyenoord”, aldus Clasie tegen Voetbal international.

Feyenoord heeft de derde plek nog wel in eigen hand, maar dan moet PEC aan de kant worden geschoven. AZ heeft namelijk evenveel punten, maar staat in doelsaldo ver achter op de Rotterdammers. De Alkmaarders gaan zondag op bezoek bij Excelsior en hoopt op eenzelfde misstap als Feyenoord beging afgelopen maandag tegen Vitesse (4-1 verlies). “Het geeft te denken dat we zijn weggespeeld door Vitesse, maar de realiteit is dat we nog steeds derde staan en alles in eigen hand hebben. Gaan lopen wijzen naar elkaar heeft geen zin. We moeten dicht bij elkaar blijven en zorgen dat we in ieder geval de afspraken nakomen in het veld.”

Bron: voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login