Nieuws

Clasie kritisch op zijn elftal en op clubleiding

on

Jordy Clasie was na de thuisnederlaag van Feyenoord in de derde voorronde van de Champions League tegen Besiktas (1-2) kritisch over het optreden van zijn elftal, maar ook dat van de clubleiding. De middenvelder baalt dat Feyenoord het verlies van de basisspelers Graziano Pellè, Daryl Janmaat, Bruno Martins Indi en Stefan de Vrij niet heeft weten op te vangen.

“Ze wisten dat er spelers weg zouden gaan, dan vind ik het jammer dat er geen nieuwe zijn gehaald”, probeerde Clasie politiek correct te blijven. Ook over de openingstreffer van de Turken, uit een hoekschop, was de aanvoerder niet te spreken. “Er zijn afspraken niet nagekomen. Er mogen nooit twee, drie man vrij staan bij een hoekschop. Op dit niveau wordt dat meteen afgestraft.”

Clasie onthulde dat trainer Fred Rutten in de rust had aangedrongen op het beperken van de schade, ondanks dat het toen pas 0-1 stond voor Besiktas. “Het moest geen al te grote uitslag worden, geen 0-3 of 0-4. Dan is het helemaal afgelopen. Het wordt nu ook moeilijk, want we winnen daar niet zomaar met 2-0. Laat dat duidelijk zijn.”

Bron: voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login