Nieuws

Volgens Clasie moet er een nieuw stadion komen

on

Jordy Clasie denkt dat het noodzakelijk is dat er een nieuw stadion komt voor Feyenoord. Volgens de middenvelder van de Rotterdammers moet er een nieuw stadion komen als de club mee wil blijven doen op het hoogste niveau. Dat vertelde hij aan Voetbal International.

“Jammer dat de nieuwe Kuip niet doorgaat, want ik denk dat het voor de toekomst van Feyenoord heel belangrijk is”, zei Clasie. “Wij spelers maken het zeer waarschijnlijk niet meer mee, maar we willen het beste voor de club en als Feyenoord wil blijven meedoen, een grote club wil worden, moet er een nieuw stadion komen.”

De middenvelder vergeleek de situatie met de eerdere situatie van onder andere FC Twente. “Kijk naar die club en andere ploegen met nieuwe stadions: alles is groter, mooier, meer business-units. Daarmee genereren ze geld en je ziet die clubs groeien. Tegelijk snap ik de sentimenten. Iedereen vindt De Kuip het mooiste stadion van Nederland en ik ook”, zo besloot Clasie zijn verhaal.

Feyenoord waagde al een poging om een nieuwe Kuip te realiseren. Het plan voor een nieuw stadion werd op het laatste moment echter ingetrokken. Vlak voor er gestemd ging worden bleek namelijk al dat een meerderheid in de gemeenteraad onhaalbaar was.

Bron: Soccernews.nl

20130718-092446.jpg

You must be logged in to post a comment Login