Nieuws

Clasie: ‘Ik zal Feyenoord niet zomaar verlaten’

on

Jordy Clasie heeft zondag mogelijk zijn laatste wedstrijd gespeeld voor Feyenoord. Dat liet de aanvoerder van de Rotterdammers na afloop van het 2-2 gelijkspel tegen sc Heerenveen – waardoor de club komend seizoen geen Europees voetbal speelt – weten aan RTV Rijnmond. “Dat zou kunnen,” zegt de 23-jarige Clasie.

De middenvelder benadrukt dat hij De Kuip niet zomaar de rug zal toekeren. “Elke voetballer heeft ambities, maar ik zal Feyenoord niet zomaar verlaten. Als ik ga dan moet alles in het plaatje passen. Als het niet past, dan pas ik er sowieso voor,” vervolgt de international van Oranje. “De club moet het type voetbal spelen dat ik graag wil spelen en het belangrijkste is dat mijn gezin het naar zijn zin heeft. Deze zomer ga ik daarover nadenken.”

“Op dit moment ben ik nog teleurgesteld over het resultaat. Een club als Feyenoord moet ieder jaar Europees voetbal halen. We hebben het seizoen dramatisch afgesloten en dat is niet alleen doodzonde voor de club, maar ook voor de spelers. Je wil jezelf ook ontwikkelen op Europees niveau. Dat heb je dit seizoen gezien. We eindigden in de poulefase als eerste en dat kun je dit seizoen als enige pluspuntje zien,” aldus Clasie.
Bron: Rijnmond.nl

  

You must be logged in to post a comment Login