Nieuws

Clasie: “Ik voel me nog niet topfit”

on

Met Stefan de Vrij en Jordy Clasie weer in de selectie is Feyenoord woensdag begonnen aan de voorbereiding op de topper tegen PSV. Beide internationals hadden de afgelopen dagen last van griep en ontbraken daardoor maandag bij de uitlooptraining. Zowel De Vrij als Clasie werd zondag op bezoek bij PEC Zwolle (3-2) voortijdig naar de kant gehaald door trainer Ronald Koeman.

Clasie (21) had de afgelopen dagen last van buikgriep en meldde zich gisteren voor het eerst sinds de nederlaag tegen PEC Zwolle weer op de club. ‘Ik voel me nog niet topfit, maar het gaat steeds beter’, zei de kleine spelmaker gisteren.

De Vrij voelde zich in Zwolle zondag ook allerminst okselfris. De aanvoerder was misselijk, maar werd pas in de slotfase vervangen. ‘Ik voel mij nu weer helemaal in orde’, zo lachte de 21-jarige verdediger gisteren. Ook tweede keeper Kostas Lamprou, die enkele dagen in bed lag, stond weer gewoon op het veld.

Feyenoord moet zondag in De Kuip van PSV winnen om in de race te blijven voor de landstitel. De verwachting is dat Koeman weinig veranderingen in zijn basiself aanbrengt. Ruben Schaken keert waarschijnlijk terug als rechtsbuiten. Sekou Cissé lijkt volledig uit beeld voor een plek in de voorhoede. De weer fitte Ivoriaan speelt zijn wedstrijdjes in het tweede elftal, maar ontbreekt al weken in de wedstrijdselectie van Feyenoord.

Koeman sprak maandag uitgebreid met Bruno Martins Indi. De verdediger kreeg zondag flinke kritiek van zijn coach, maar er is geen sprake van dat de basisplaats van de international op de tocht staat.

Bron: Ad.nl

You must be logged in to post a comment Login