Nieuws

Clasie: ‘Ik heb bewondering voor wat hij gepresteerd heeft de afgelopen jaren’

on

Zondag staat Feyenoord – Ajax op het programma. De laatste Klassieker in de competitie voor trainer Giovanni van Bronckhorst, die bekendmaakte na dit seizoen te vertrekken. En het moment kwam voor Jordy Clasie als een verrassing. “Onverwachts denk ik, maar je weet dat het kan gebeuren. Iedereen wist van de situatie, hij heeft zijn gevoel gevolgd.”

“Dat moeten wij accepteren. Ik heb bewondering voor wat hij gepresteerd heeft de afgelopen jaren”, vervolgt Clasie. “We hebben nog vier maanden te gaan in de tweede helft van het seizoen, we willen het zo goed mogelijk afsluiten voor onszelf en de trainer.”

Clasie kan al jaren goed door één deur met Van Bronckhorst. “Heb altijd een goede band met hem gehad, ook in de jaren toen hij nog assistent was. Een fijn persoon waarmee ik goed kon communiceren. Een goede trainer, dat heeft hij bewezen in de afgelopen jaren bij Feyenoord.”

Zondag speelt Feyenoord in de Kuip tegen Ajax. De aartsrivaal is sterk dit seizoen en staat ver voor op de Rotterdammers. “Maar dit is een wedstrijd op zich, we weten wat ons te doen staat. Dit is de wedstrijd van het jaar voor iedereen die voor Feyenoord is.”

Bron: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login