Nieuws

Clasie: ‘Ik dacht dat we gingen neerstorten’

on

De selectie van Feyenoord beleefde woensdag angstige momenten. Er moest naar Kroatië worden gevlogen voor de Europa League-wedstrijd tegen HNK Rijeka, maar het waaide flink. En dat zorgde voor enorme turbulentie.

Met spierwitte gezichten stapten de spelers van Feyenoord op Kroatische bodem. “Man, ik dacht op een gegeven moment dat we zouden neerstorten”, zegt Jordy Clasie in het Algemeen Dagblad.

In Kroatië kan donderdagavond de basis worden gelegd voor Europese overwintering. Na de zege op Standard Luik zou een overwinning in een uitwedstrijd een enorme stap richting een plek bij de eerste twee betekenen.

Feyenoord wil daarnaast ook op het gebied van de ontwikkeling stappen zetten. Giovanni van Bronckhorst weet wat voor spoedcursus Europees voetbal kan zijn. “Drie wedstrijden in een week, dat zorgt ontwikkeling van de spelersgroep”, beaamt hij.

“En dan straks twee dagen na terugkeer in Rotterdam meteen het duel met Cambuur. Dan moet je er dus ook staan”, richt de assistent-trainer van Fred Rutten zijn blik alvast op de wedstrijd van zondag.

Bron: Voetbalprimeur.nl

IMG_7176.PNG

You must be logged in to post a comment Login