Nieuws

Clasie houdt vertrouwen in Rutten

on

Als het aan aanvoerder Jordy Clasie ligt, gaat het sukkelende Feyenoord de komende play-offs om Europees voetbal toch gewoon met trainer Fred Rutten in.

,,Er is afgelopen week door de spelers al gesproken met de directie. Dat is logisch als bij een club als Feyenoord de resultaten tegenvallen. Toen hebben we als spelers ons vertrouwen al uitgesproken in de trainer en dat vertrouwen is er nog steeds. Bij mij zeker”, liet hij na de blamage bij PEC Zwolle (3-0) weten op FOX Sports.

Volgens Clasie, die met Feyenoord donderdag in en tegen Heerenveen aantreedt in de nacompetitie, viel het spel in de eerste helft tegen PEC Zwolle nog wel mee. ,,Als we eerst zuiniger voor de goal hadden gespeeld en als de eindpass iets zuiverder was geweest, hadden we hier op voorsprong kunnen komen. Nu kwamen we kort na de rust op achterstand en toen stortte het hele elftal in. Iedereen was het bij ons na 1-0 helemaal kwijt. Dit is een rampscenario voor Feyenoord, maar we moeten verder. We hebben geen andere keuze.”

Bron: Ad.nl

  

You must be logged in to post a comment Login