Nieuws

Clasie: ‘Het maak niet uit hoe je deze overwinning noemt’

on

Feyenoord heeft de eerste seizoenshelft afgesloten met een 0-1 overwinning bij NAC Breda. Eenvoudig kreeg de Rotterdamse ploeg de drie punten niet mee naar huis, maar dat is volgens middenvelder Jordy Clasie relatief onbelangrijk.

“Het maakt niet uit hoe je deze overwinning noemt”, constateerde de Oranje-international kort na afloop van de wedstrijd tegenoverde camera van FOX Sports. “We maken stappen. Normaal hadden we hier gelijkgespeeld of zelfs verloren. Dit was een overwinning op karakter, maar we speelden inderdaad niet goed.”

Feyenoord domineerde aanvankelijk in de uitwedstrijd bij de nummer zeventien van de Eredivisie. Bij een 0-1 stand drong de thuisploeg in de slotfase hardnekkig aan. “Je weet dat NAC dan alles of niets gaat spelen. Elk moment kan dan gevaarlijk zijn. Vermeer was weer belangrijk voor de overwinning. Het was geen goede wedstrijd, maar de drie punten zijn het belangrijkst.”

Clasie kijkt als aanvoerder redelijk tevreden terug op de eerste helft van het seizoen. “Woensdag hebben we een enorme klap gekregen”, verwees hij naar de zure 4-3 nederlaag bij PSV. “Vandaag moesten we winnen om de eerste seizoenshelft redelijk af te sluiten. Dat hebben we gedaan.”

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_7176.PNG

IMG_7536.PNG

You must be logged in to post a comment Login