Nieuws

Clasie: ‘Het is een eer om aanvoerder te mogen zijn’

on

Jordy Clasie vindt het geweldig dat hij tegenwoordig aanvoerder is van Feyenoord. De middenvelder van de Rotterdammers nam de band over van Graziano Pellè en speelde zondag in de wedstrijd tegen FC Groningen (0-2 winst) voor het eerst met de band.

“Het is een eer om aanvoerder te mogen zijn”, vertelde Clasie in gesprek met FOX Sports. “Ik ben nog jong en dit is mijn derde seizoen bij Feyenoord en om dan de aanvoerdersband over te nemen van Graziano, is mooi. Hij heeft het fantastisch gedaan en is nog steeds heel belangrijk voor ons, dus dat is niet echt veranderd. Qua winnaarsmentaliteit kunnen we veel van hem leren, maar de manier waarop niet natuurlijk. Maar ik zal het nu overnemen en proberen mijn best te doen.”

Ook keek Clasie terug op de wedstrijd tegen Groningen. “Ik denk wel dat alles volgens plan verliep vandaag (zondag, red.). We hadden een andere speelwijze dan normaal. Gisteren hoorden we dat en in het begin was het nog even wennen, maar ik denk dat we het vandaag goed hebben laten zien. We hebben hier gewoon verdiend gewonnen”, aldus de middenvelder.

Bron: Soccernews.nl

20140309-165226.jpg

You must be logged in to post a comment Login