Nieuws

Clasie: ‘Het is duidelijk dat ik nu minder ben’

on

De kansloze nederlaag bij FC Groningen (1-0) is het dieptepunt in het moeizame seizoen van Feyenoord. Dat erkent aanvoerder Jordy Clasie.

Clasie zoekt in gesprek met FOX Sports naar een verklaring. “We hebben natuurlijk al heel veel slechte wedstrijden gespeeld, maar dit is een dieptepunt”, reageert hij. “In de kleedkamer waren we boos op elkaar, maar verder was het heel erg stil. De trainer heeft natuurlijk wel een paar dingen gezegd over de wedstrijd.”

Feyenoord maakte een apathische indruk in Groningen. “Vanaf minuut één zaten we niet in de wedstrijd en we zijn er geen moment in gekomen. We hebben volgens mij één poging op doel gehad. Dit is ons nog nooit overkomen. Dat geeft wel aan hoe we vandaag hebben gespeeld.”

“In ieder duel word je afgetroefd. Je hebt vandaag dik verdiend verloren”, vervolgt Clasie, die ook kritisch is op zichzelf. “Ik zit zelf ook niet in de beste fase op dit moment en dat weet ik zelf ook. Het is heel lastig om te verklaren. Je doet je best. Dat is altijd zo. De ene wedstrijd komt er het er uit en de ander minder. Het is duidelijk dat ik nu minder ben.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou