Nieuws

Clasie heeft geen angst voor ajax

on

Jordy Clasie heeft geen angst voor Ajax. De middenvelder neemt het woensdagavond met ‘zijn’ Feyenoord op tegen de Amsterdammers in de strijd om de KNVB Beker.

Afgelopen zondag tankte Feyenoord al het nodige vertrouwen door overtuigend te winnen bij FC Utrecht. “Afgelopen zondag hebben we goed gespeeld, maar die wedstrijd telt nu niet meer. Het is aan ons om het vertrouwen en de durf uit dat duel mee te nemen naar Amsterdam. De winnaar van deze wedstrijd zal waarschijnlijk de favoriet zijn om de beker te gaan winnen, maar garanties heb je nooit. Voor ons geldt dat als we dit toernooi willen winnen, we elke tegenstander moeten kunnen verslaan”, aldus de controleur op de clubsite van de Rotterdammers.

“Ajax speelt al een aantal jaar op rij verzorgd voetbal, dat is een compliment voor hun trainer. Aan de andere kant moeten wij naar onszelf kijken. We moeten daar goed zijn als team, zeker in verdedigend opzicht zullen we niet te veel ruimtes weg moeten geven. Als we daarnaast ons eigen spel spelen en kunnen laten zien wat we afgelopen zondag hebben laten zien, dan kunnen wij daar winnen.”

Clasie won met Feyenoord nog nooit een uitwedstrijd tegen Ajax. “Dat is tot dusver niet gelukt, maar hopelijk komt daar nu verandering in. Het is een groot verschil is dat we deze wedstrijd niet thuis spelen, want in De Kuip hebben we altijd 50.000 supporters achter ons die ons naar voren schreeuwen. Het is aan ons om het nu ook in een uitwedstrijd te laten zien. Dat willen we allemaal heel graag, ook omdat we hunkeren naar een prijs met Feyenoord.”

Bron: Soccernews.nl

20140121-170024.jpg

You must be logged in to post a comment Login