Nieuws

Clasie gaat voor 4 jaar tekenen bij Southampton 

on

Jordy Clasie gaat woensdag zijn droomtransfer naar Southampton afronden. De middenvelder stapt in de ochtend met zijn entourage op het vliegtuig naar Engeland.
Feyenoord en Southampton bereikten dinsdagavond een akkoord over de transfersom van Clasie, die nu zelf aan zet is. De contractonderhandelingen lijken inmiddels ook zo goed als afgerond, aangezien de kleine kapitein zijn koffers pakt en woensdagochtend het vliegtuig pakt.
Clasie wordt volgens De Telegraaf in één klap ‘voetbalmiljonair’ aan de Engelse zuidkust. In Rotterdam was hij al de best betaalde speler, maar bij Southampton gaat hij er nog eens flink op vooruit. Hij tekent voor vier jaar en gaat in totaal een slordige tien miljoen euro opstrijken.
Southampton ziet in Clasie, die de naar Manchester United vertrokken Morgan Schneiderlin opvolgt, een grote aankoop en betaalt tussen de tien en twaalf miljoen euro aan Feyenoord. De Oranje-international wordt bij The Saints herenigd met manager Ronald Koeman en spits Graziano Pellè. Feyenoord lijkt al een opvolger te hebben gestrikt.

Bron: voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login