Nieuws

Clasie: ‘Frustrerend om achter de feiten aan te lopen’

on

De inhaalwedstrijd van Feyenoord tegen PSV is volgens aanvoerder Jordy Clasie zeer belangrijk. Het gat met de koploper uit Eindhoven bedraagt namelijk al negen punten ”Willen we echt nog meedoen bovenin, en dat willen we, moeten we PSV verslaan.”

De international weet dat zijn team woensdagavond in Brabant op zijn best moet zijn. ”PSV heeft veel individuele kwaliteiten.Het zal niet makkelijk zijn, maar we gaan er heen om te winnen. Dat is duidelijk. We weten dat we een aantal punten achter staan en willen we dat goedmaken, kunnen we dat direct tegen een concurrent als PSV doen”, aldus Clasie.

Feyenoord beleefde onder trainer Fred Rutten geen goede competitiestart en verloor direct al punten op de concurrentie. ”Het is heel vervelend. Wij moesten de thuiswedstrijden tegen Willem II, FC Utrecht en SC Heerenveen gewoon winnen. Zeker in De Kuip mogen wij zulke duels nooit verliezen. Net als in de voorgaande jaren hebben we een slechte start gehad en lopen we weer achter de feiten aan. Dat is heel frustrerend en vervelend, maar het is gebeurd en we moeten weer omhoog kijken. Het gat mag niet te groot worden, maar ik vind de achterstand van negen punten nog te overbruggen.”

Niet alleen verloren de Rotterdammers in de laatste competitiewedstrijd nog twee punten, het raakte ook Jens Toornstra tot de winterstop kwijt. ”Jens was heel belangrijk voor ons. Natuurlijk met zijn goals en assists, maar ook met in het postitiespel had hij een grote rol in dit elftal. Een groot gemis, maar ik denk dat we genoeg spelers hebben om dat op te vangen”, besluit de middenvelder.

PSV – Feyenoord begint woensdag om 20.45 uur in het Phillips Stadion en is live te volgen via Radio Rijnmond.

Bron: Rijnmond.nl

IMG_7176.PNG

You must be logged in to post a comment Login