Nieuws

Clasie en Vermeer opgenomen in voorlopige selectie Oranje

on

Jordy Clasie en Kenneth Vermeer zijn opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal, voor de oefeninterland tegen Mexico en het EK-kwalificatieduel met Letland. Feyenoords aanvoerder en doelman behoren tot een voorselectie van in totaal 26 spelers, die bondscoach Guus Hiddink woensdagmiddag bekend maakte. Hiddink maakt op vrijdag 7 november zijn definitieve selectie bekend.

Oranje oefent op woensdag 12 november in de Amsterdam Arena tegen Mexico. Vier dagen later, op zondag 16 november, staat in datzelfde stadion de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland op het programma. Ook de oud-Feyenoorders Robin van Persie, Ron Vlaar, Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Leroy Fer maken met een plek in de voorselectie kans om geselecteerd te worden voor de naderende interlands.

Karim El Ahmadi zit bij de voorlopige selectie van het nationale elftal van Marokko. De middenvelder van Feyenoord komt zodoende in aanmerking om geselecteerd te worden voor de interlands van Marokko tegen Benin en Zimbabwe, die half november worden gespeeld.

Bilal Basaçikoglu behoort tot de voorlopige selectie van Turkije Onder 21, dat op 13 november aanstaande in Kiev een vriendschappelijke interland speelt tegen de leeftijdgenoten van Oekraïne. De vleugelaanvaller hoort op vrijdag 7 november of hij tot de definitieve selectie behoort.

Bron: Feyenoord.nl

IMG_6944.PNG

You must be logged in to post a comment Login