Nieuws

Clasie: “Een andere club voor mij in Nederland bestaat niet”

on

Jordy Clasie sluit uit dat hij ooit het shirt van een andere club uit Nederland aantrekt. De middenvelder voelt zich verbonden met Feyenoord, maar verwacht niet dat hij tot in lengte van jaren in De Kuip speelt.

”Een andere club voor mij in Nederland bestaat niet”, stelt Clasie in gesprek met Het Sportmagazine. ”Ik zie mezelf niet bij een andere Nederlandse club dan Feyenoord voetballen. Ja, Fer en Wijnaldum doen dat wel, maar ik ben wat dat betreft een echte Feyenoorder. Clasie bij Ajax of PSV, dat werkt niet.”
De neo-international is al meerdere malen in verband gebracht met Fiorentina. Hij wil wat betreft zijn toekomst liever geen overhaaste beslissing nemen. Het leven in Rotterdam bevalt hem goed: ”Een betere leerschool dan Feyenoord zie ik niet. Pas als ik hier ben uitgeleerd, is het misschien tijd voor een stap hogerop.”
Clasie was afgelopen seizoen één van de uitblinkers bij Feyenoord. Hij geeft de credits voor de derde plaats in de Eredivisie liever aan een ploeggenoot: ”Wat Guidetti vorig jaar had, heeft Pellè nu. Je kunt altijd elke bal aan hem kwijt. Hij is aanspeelpunt en afmaker ineen. Dit hadden niet veel mensen verwacht. Pellè is heel belangrijk voor ons, ook in de kleedkamer.”

Bron: Voetbalcentraal.nl

You must be logged in to post a comment Login