Nieuws

Clasie, De Vrij en Schaken toegevoegd aan selectie Nederlands elftal

on

Jordy Clasie, Stefan de Vrij en Ruben Schaken zijn toegevoegd aan de selectie van het Nederlands elftal, voor de oefeninterland tegen Duitsland die aanstaande woensdag wordt gespeeld. De drie spelers behoorden allen al tot de voorlopige selectie van bondscoach Louis van Gaal, maar kregen afgelopen vrijdag te horen dat zij geen deel uitmaakten van de definitieve selectie. Van Gaal heeft maandag besloten om de drie Feyenoorders alsnog op te roepen.

Daryl Janmaat, Joris Mathijsen en Bruno Martins Indi behoorden al tot de selectie van het Nederlands elftal. Dit betekent dat nu in totaal zes Feyenoorders deel uitmaken van de selectie van Oranje. Feyenoord is hiermee hofleverancier van het Nederlands elftal.

De Vrij reageerde maandagmiddag blij verrast op zijn uitverkiezing. ‘Hier ben ik blij mee, dit geeft mij veel vertrouwen’, vertelde de verdediger, kort nadat hij door trainer Ronald Koeman was ingelicht over het feit dat hij alsnog geselecteerd was. ‘Het wordt druk met Feyenoorders bij Oranje.’

Bron: feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login