Nieuws

Clasie: ‘Complimenten, er stond een team’

on

Door het ijs zakken tegen ploegen uit het rechterrijtje en verrassen tegen PSV en Ajax: aanvoerder Jordy Clasie vindt het eigenlijk niet kunnen. Dat zei hij zondag, direct na afloop van PSV-Feyenoord. Op bezoek bij de koploper speelde Feyenoord zondag verdienstelijk met 1-1 gelijk. 

Clasie vond dat Feyenoord vergeten was ‘om zichzelf te belonen’ in het Philips Stadion. De nummer drie van de Eredivisie, die vorige week nog een wanprestatie leverde bij FC Groningen, speelde inderdaad prima. “Als je kijkt in welke fase we zitten, teken je vooraf voor een punt. Maar gezien het wedstrijdverloop, met name in de eerste helft, is dit doodzonde”, aldus de captain, voor de camera van FOX Sports

“Je zet jezelf te kijk. We laten zien dat we het kunnen, maar dat lukt niet altijd. Dit zijn de wedstrijden waarin we het wél laten zien, het mag niet gebeuren dat we het alleen nu laten zien. Dat kun je jezelf absoluut aanrekenen.”

Clasie vond het knap dat Feyenoord zich staande hield en via Nicolai Jörgensen zelfs op voorsprong kwam, terwijl het na rood voor Sven van Beek met tien man op het veld stond. “Complimenten aan de ploeg, hoe we het gedaan hebben na de rode kaart. In de laatste minuten kun je de wedstrijd nog verliezen, maar er stond een team.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login