Nieuws

Clasie: ‘Champions League is niveau wat veel spelers nastreven’

on

Voor de nabije toekomst van Feyenoord is de veroverde tweede plek van groot belang. Volgens Jordy Clasie betekent het voor de spelers van de Rotterdammers veel om in de Champions League uit te komen.

Het ticket voor de derde voorronde is essentieel om bepaalde spelers in huis te kunnen houden. “Als wij in de Champions League terechtkomen, spelen we op het niveau dat veel spelers nastreven”, zegt Clasie tegen NUsport. “Dat zijn wel dingen die bij veel jongens meespelen. Het niveau van de competitie is elders natuurlijk wel wat hoger, maar het betekent veel voor ons om Europa in te gaan met Feyenoord.”

De middenvelder betreurt het vertrek van Ronald Koeman, zei hij maandag al tegen VoetbalPrimeur. “Hij heeft lang met een vast team gespeeld en ik had net als veel jongens de garantie dat ik in de basis stond. We moeten kijken hoe dat met de nieuwe trainer gaat”, aldus Clasie, voor wie het seizoen normaal gesproken nog niet voorbij is. De kans is groot dat hij vrijdag wordt opgenomen in de voorlopige WK-selectie.

Bron: voetbalprimeur.nl

20140429-091916.jpg

You must be logged in to post a comment Login