Nieuws

Clasie biedt excuses aan, maar kan straf verwachten

on

Feyenoord gaat disciplinaire maatregelen nemen tegen Jordy Clasie. De middenvelder werd in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo (2-1) een kwartier voor tijd gewisseld en liet duidelijk blijken dat niet te waarderen. Clasie liep eerst heel langzaam van het veld af en duwde vervolgens trainer Giovanni van Bronckhorst weg toen die een arm om zijn schouders wilde leggen.

,,Jordy vertoonde daarmee ongepast gedrag”, zei Van Bronckhorst bij FOX Sports. ,,Dat kan ik niet accepteren. Jordy is een emotionele jongen, iedereen verwerkt zoiets op zijn eigen manier. Hij is nu ook weer een stuk rustiger en baalt enorm van dat moment. We wilden de wedstrijd winnen en daarom wisselde ik hem om er een spits bij te zetten”, legt Van Bronckhorst uit.

Het gaat niet om Jordy Clasie, het gaat niet om mij, het gaat om Feyenoord. We willen op 12 mei die derde plek in handen hebben. Daar horen soms wissels bij, daar moet iedereen zich aan conformeren. Ik ga nog met Jordy en technisch directeur Martin van Geel zitten. We zullen maatregelen nemen.”

Clasie bood na afloop direct zijn excuses aan. ,,Het was een grote fout van mij, dit is niet goed te praten”, zei de reserve-aanvoerder van Feyenoord. ,,Ik wilde graag de 90 minuten volmaken, maar uiteindelijk beslist de trainer. Dat heb ik te accepteren. Ik heb excuses gemaakt aan de trainer en dat ga ik ook aan de groep doen. Een mogelijke straf accepteer ik ook.”

Bron: AD.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login