Nieuws

Clasie bergt drie punten Feyenoord zorgvuldig op: “Dat kan en mag gewoon niet”

on

Feyenoord won zondag moeizaam met 2-1 van SC Cambuur. De aanvoerder van de Rotterdammers, Jordy Clasie, kijkt echter alleen naar het resultaat. De middenvelder ziet Dirk Kuyt overigens graag naar Rotterdam komen.

“Het maakt mij niet uit hoe ik deze overwinning mag noemen”, aldus Clasie na afloop tegenover FOX Sports. Feyenoord oogde slordig. “Ik denk dat we over de gehele wedstrijd gezien wat slordig waren. Maar ik heb ook een fase in de wedstrijd gezien waarin we druk gingen zetten en waarin we moesten scoren. Dan zie je hoe goed we kunnen voetballen en hoeveel druk we kunnen uitoefenen op de tegenstander.”

“Dat hebben we niet de hele wedstrijd gedaan, maar het belangrijkste zijn de drie punten. We moesten reageren op het duel van afgelopen woensdag en dat kon alleen door drie punten te pakken”, refereert de captain aan de 3-1 nederlaag op bezoek bij het swingende sc Heerenveen. Ook tegen Cambuur, eveneens uit Friesland, kwam Feyenoord in de problemen. “Zorgelijk is dat niet. Maar wel vervelend dat we de wedstrijd niet eerder beslissen. Dat zij met tien man de 2-1 maken en nog aanvallen, dat kan en mag gewoon niet.”

Clasie wil niet praten over de achtervolging op Ajax en blijft wedstrijd voor wedstrijd kijken. Wel gaat hij in op de mogelijke komst van Dirk Kuyt naar Feyenoord. “Iedereen weet hoe ongelooflijk fit hij is. Als hij naar Feyenoord zou komen, is dat fantastisch. Voor elke Eredivisieclub is het een aanwinst. Dus ook voor Feyenoord.”

Bron: voetbalprimeur.nl

image

You must be logged in to post a comment Login