Nieuws

Clasie belooft Van Geel contractverlenging

on

Jordy Clasie heeft zijn jawoord gegeven aan Martin van Geel. De middenvelder van Feyenoord liet de technisch directeur van de Stadionclub woensdag weten zijn verbintenis te verlengen. Dit meldt het Algemeen Dagblad.

“Ik heb altijd gezegd dat ik graag bij Feyenoord wilde blijven. Dit is mijn club, hier speel ik vanaf de jeugd. Tijdens het seizoen kwamen we er niet uit, maar gelukkig is dat nu wel gebeurd”, vertelt Clasie, die nog een contract had tot 2015 en voor één seizoen bijtekent.

“Het belangrijkste is dat er nu duidelijkheid is”, laat de spelverdeler weten. “De laatste weken bleef iedereen maar vragen of ik wel of niet zou blijven. Daar kon ik echt geen antwoord op geven. Het gesprek met de clubleiding maandag was goed. Ik had tot 1 juni om te beslissen, maar ik heb eigenlijk meteen de knoop doorgehakt.”

Feyenoord hoopt ook aanvoerder Stefan de Vrij te verleiden tot een langer verblijf. De centrale verdediger kan volgend jaar transfervrij de deur uit lopen. De Rotterdammers willen de mandekker liefst nog voor het jeugd-EK, dat in juni in Israël wordt gespeeld, vastleggen.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login