Nieuws

Clasie: “Als het zo blijft, wil ik daar absoluut weg”

on

Middenvelder Jordy Clasie speelt momenteel op huurbasis voor Club Brugge, maar zijn eigenlijke werkgever heet nog altijd Southampton. In Engeland kwam de Nederlander behoorlijk weinig aan spelen toe en eigenlijk kent hij maar weinig toekomstperspectief bij de Saints.

In gesprek met het medium de Krant van West-Vlaanderen vertelt de controleur: “Volgend jaar zal ik in dezelfde situatie zitten als afgelopen zomer. Ik sta nog tot 2020 onder contract bij Southampton, maar op dat vlak is het afwachten. Als ik weet dat ik in Engeland weinig perspectieven heb op speelkansen, wil ik daar absoluut weg. Ik moet op het veld staan om me gelukkig te voelen.”

In de Jupiler Pro League heeft hij wel nog bepaalde ambities. “Ik hoop hier prijzen te winnen en de dubbel te pakken. Daarnaast wil ik weer in mijn ritme komen en zoveel mogelijk minuten maken. Vorig seizoen was ik mijn voetbalgeluk volledig kwijt en dat hoop ik hier terug te vinden. Wat er daarna op me afkomt, zie ik dan wel. Veel verder in de toekomst wil ik niet kijken.”

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login