Nieuws

Clasie aast op vertrek: ‘Ik wil hogerop’

on

Feyenoord moet er serieus rekening mee houden dat het nog een dragende kracht gaat verliezen. Jordy Clasie uitte na afloop van het verloren Champions League-kwalificatieduel met Besiktas al zijn frustraties en was ook tijdens de ontmoeting niet te genieten. Zo moest Joris Mathijsen het flink ontgelden na het eerste tegendoelpunt. Het Algemeen Dagblad weet waar die onvrede vandaan komt.

De jonge Oranje-international wil meedoen op het allerhoogste niveau, de Champions League dus, en het lijkt erop dat Feyenoord ook dit seizoen weer genoegen moet nemen met maximaal Europa League-voetbal. De irritatie daarover kwam dus al bovendrijven na de 0-1 van de Turken. Clasie liep driftig terug naar de middenstip, om zich plots om te draaien en Mathijsen de huid vol te schelden.

Vervolgens uitte de 23-jarige middenvelder kritiek op het afwachtende beleid van Feyenoord, dat diverse dragende spelers verkocht, maar zich vervolgens stil hield op de transfermarkt. “Ik ben hier al vier jaar en het WK smaakte naar meer. Ik wil op het hoogste niveau spelen”, zei Clasie. Na zijn goede optredens in Brazilië, onder meer tegen het gastland, is het jeugdexponent ervan overtuigd geraakt dat hij zich wekelijks op een hoger niveau moet testen. FC Porto is in ieder geval nadrukkelijk voor hem in de race.

Bron: voetbalzone.nl

You must be logged in to post a comment Login