Nieuws

Cissé: “Wij zijn niet minder dan ajax”

on

Terwijl Feyenoord op trainingskamp is, werkt Sekou Cissé in Rotterdam aan zijn herstel. Trainer Ronald Koeman kan een fitte buitenspeler nu goed gebruiken, Cissé moest echter afhaken met een enkelblessure. De voorhoedespeler verwacht echter wel te kunnen spelen tegen Ajax, op 20 januari.

“De blessure heb ik opgelopen in de bekerwedstrijd tegen Heerenveen”, zegt Cissé in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Dat ik er nu nog last van heb, komt slecht uit. De trainer heeft nu behoefte aan buitenspelers, we missen Wesley Verhoek en Ruben Schaken ook al. Maar ik voel dat de enkelblessure niet ernstig is, dat ik nog op tijd fit kan zijn voor de uitwedstrijd tegen Ajax.”

Koeman liet Cissé thuis om te herstellen van zijn kwetsuur. “Weer een blessure, het is het verhaal van mijn tijd bij Feyenoord. Ik heb anderhalf jaar met een teenblessure rondgelopen. Die periode is een litteken voor mij, ik praat er liever niet over. Maar het zit af en toe nog in mijn hoofd dat ik er zo lang uit ben geweest. Maar ik blijf positief.”

Positief is de Afrikaan ook als hij kijkt naar de mogelijkheden dit seizoen voor Feyenoord. “Als Feyenoord na de winterstop een fitte groep heeft, is alles mogelijk. Wij zijn niet minder dan Ajax, dat weet ik zeker. Als wij straks in Amsterdam presteren en een week later ook tegen FC Twente, doen wij serieus mee om de titel.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login