Nieuws

Chelsea op weg naar Rijeka voor spits die Van Geel liet glippen

on

Chelsea gaat een poging doen om Andrej Kramaric naar Stamford Bridge te halen. De Kroatische aanvaller maakt dit seizoen grote indruk in dienst van HNK Rijeka.

Een delegatie van Chelsea reist maandag af naar Rijeka om te praten over een transfer van Kramaric, melden Engelse media. De spits werd onlangs uitverkozen tot voetballer van het jaar in de Kroatische competitie, vooral dankzij een indrukwekkend doelpuntenmoyenne.

De 23-jarige Kramaric was dit seizoen al goed voor 27 goals in 26 optredens in de competitie en Europa League. Vorig seizoen vierde hij dertig keer een treffer, daar had hij 41 duels voor nodig. Chelsea moet naar verluidt met minimaal tien miljoen euro over de brug komen.

In de zomer was Kramaric nog beschikbaar voor twee tot drie miljoen euro. Feyenoord had de Kroatische spits in het vizier, maar technisch directeur Martin van Geel liet het buitenkansje glippen. In de Europa League-wedstrijd tussen Feyenoord en Rijeka maakte Kramaric vervolgens een hattrick. Ook Tottenham Hotspur en Borussia Dortmund hebben interesse.

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_8680.PNG

You must be logged in to post a comment Login