Nieuws

Celtic-fans beschuldigen Guidetti ervan dat hij Celtic aan lijntje houdt

on

John Guidetti is in zeven weken tijd uitgegroeid van hero naar zero in Schotland. De oud-Feyenoorder begon furieus bij Celtic, dat hem leent van Manchester City. In zijn eerste tien wedstrijden scoorde de Zweedse spits elf keer, maar nu staat Guidetti al een tijd droog.

Manager Ronny Deila passeerde hem zelfs voor de laatste twee duels en het is nog maar de vraag of Guidetti de ‘old firm’ zal meemaken. Zondag staan Celtic en Rangers tegenover elkaar in de halve finale van de League Cup en Guidetti beloofde een hattrick.

Dat leidde toen tot blijde gezichten bij de Celtic-fans, maar die zijn Guidetti momenteel even zat. Een maand geleden wilde Celtic met Guidetti en City praten over een permanente overgang, maar het management van de Zweed houdt de boot af. Zij hebben te kennen gegeven pas in april te willen praten.

Ondertussen verschijnen in de tabloids veel verhalen over waar de toekomst van Guidetti ligt. Iets wat de fans van Celtic stoort en boos maakt. Zij beschuldigen Guidetti ervan dat hij Celtic aan het lijntje houdt en ondertussen op een beter bod van een andere club hoopt.

Guidetti baalt ook van de berichtgeving. Vooral het feit dat er steeds andere zaakwaarnemers van hem worden gequoot in de tabloids zit hem dwars. Vandaag zette hij zelfs een bericht op Twitter dat Paul Waterman de enige is die optreedt als zijn zaakwaarnemer.

Ondertussen blijft hij zich op de vlakte houden waar zijn toekomst ligt. De fans wachten af. Niet alleen op zijn beslissing, maar vooral op zijn goals.

Bron: metronieuws.nl

IMG_8024.PNG

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login