Nieuws

Castaignos: “Fc Twente is verder dan Feyenoord”

on

Voor Luc Castaignos was het zondag een weerzien met veel spelers die hij door en door kent. De oud-speler van Feyenoord ontving de Rotterdammers met zijn nieuwe club FC Twente in Enschede.

Castaignos beleefde een prettige, maar ook aparte middag. De spits zag FC Twente met 3-0 winnen, zelf scoorde hij één keer. “Je speelt tegen je oude club en scoort. Dat geeft een dubbel gevoel. Uit respect voor de club heb ik mijn doelpunt ingetogen gevierd”, reageert de aanvaller in gesprek met RTV Rijnmond. “Ik ben Feyenoord tot op de dag van vandaag dankbaar voor waar ik nu sta. Je moet echter keuzes maken in het leven. Nu ben ik speler van FC Twente. Dat is het belangrijkste.”

Volgens de twintigjarige spits, die afgelopen seizoen nog uitkwam voor Internazionale, is FC Twente verder dan Feyenoord. “Ik denk dat FC Twente verder is dan Feyenoord. De ambities zijn ook mooi. Dat is een pijnlijke constatering, maar hoe zij werken is ook prachtig. Feyenoord doet meer met de jeugd. Twente is een topclub geworden en kan goede spelers binnenhalen.”

Bron: voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login