Nieuws

Cardiff City gaat officieel bod voorbereiden op Immers

on

Cardiff City laat zich niet uit het veld slaan door Feyenoord. De club uit Wales, die komend seizoen actief is in de Premier League, bereidt een officieel bod voor op middenvelder Lex Immers, weet VoetbalPrimeur. Bij een eerste toenadering hoorde Cardiff de deur hard in het slot vallen in Rotterdam, maar zo makkelijk laat de club zich niet uit het veld slaan. De Welshmen bereiden momenteel een officieel bod voor op Immers, die aan de vooravond van zijn tweede seizoen in het shirt van Feyenoord staat.
De 27-jarige Immers maakte afgelopen seizoen indruk in de Kuip. Hij bleek een onmisbare schakel op het Rotterdamse middenveld. Bovendien scoorde hij in 32 Eredivisie-duels 12 treffers. Niet voor niets is Feyenoord niet genegen Immers al na één seizoen te laten vertrekken.

“Lex Immers is in principe niet te koop. Hij is cruciaal in onze manier van spelen”, zei technisch directeur Martin van Geel eerder al in gesprek met VI. Immers heeft bij Feyenoord nog een contract tot de zomer van 2016. Door de promotie heeft Cardiff City echter flink wat geld te besteden deze zomer.

Bron: voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login