Nieuws

Cambuurtrainer: ‘Wij kunnen winnen in De Kuip’

on

Het einde van het Eredivisieseizoen 2013/2014 is in zicht en voor SC Cambuur staat er dan ook nog maar één uitwedstrijd op het programma. Dit is overigens zeker niet de minste qua affiche. Aanstaande zondag nemen we het in De Kuip namelijk op tegen Feyenoord, dat nog volop in de race is voor de tweede plek, en dus kwalificatie voor de voorrondes van de Champions League.

Op het wekelijkse persmoment blikt hoofdtrainer Henk de Jong alvast vooruit op het duel tegen de Rotterdamse volksclub: “Wij gaan zoals altijd de wedstrijd in om te winnen. We moeten zelf goed en verzorgd voetbal spelen, dan krijgen we altijd kansen. Wij kunnen zeker winnen in De Kuip, waarom niet?”

Dankzij de 4-3 overwinning op Vitesse is SC Cambuur al definitief zeker van nog een jaar een in de Eredivisie, maar dat betekent niet dat de scherpte weg is: “Nee zeker niet. De ontlading hebben we vorige week gehad, toen hebben we het even goed gevierd. Deze week is er gewon weer scherp en fanatiek getraind. Bovendien is het natuurlijk fantastisch om in De Kuip te mogen spelen, dat maakt je vanzelf scherp.”

Bron: cambuur.nl

20140425-175439.jpg

You must be logged in to post a comment Login