Nieuws

Cabral mag alweer vertrekken bij Fc Twente

on

Het seizoen moet nog beginnen, maar de rol van Jerson Cabral bij FC Twente lijkt al uitgespeeld. De vleugelspeler stond vorig seizoen slechts éénmaal in het basiselftal en trainde woensdag zelfs mee bij de tweede garnituur. Michel Jansen en Alfred Schreuder hadden geen plek voor Cabral, wiens zaakwaarnemer ontstemd is over de situatie.

“Een onaangename, teleurstellende en vooral ook erg late mededeling. Jerson hoorde het pas de dag voor de eerste training”, geeft Wessel Weezenberg, de belangenbehartiger van Cabral, te kennen in De Telegraaf. “FC Twente kan niet duidelijk aangeven wat de reden is. Er speelt in ieder geval niets disciplinairs. Het lijkt een willekeurige beslissing en getuigt niet van veel klasse. Bovendien is contractueel vastgelegd dat Jerson eerste-elftalspeler is en daar moet FC Twente zich aan houden.”

Mogelijk biedt ADO Den Haag de buitenspeler een uitweg. Woensdag werd Cabral door Omroep West aan ADO gelinkt en De Telegraaf bevestigt die belangstelling. Gezien de situatie van Cabral is het aannemelijk dat Twente medewerking verleent aan een transfer, ondanks dat de verbintenis van de 22-jarige ex-Feyenoorder nog drie jaar doorloopt.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login