Nieuws

Burger: ‘Ik wil graag een belangrijke speler voor deze club worden’

on

Wouter Burger is vooralsnog de laatste jeugdspeler die mocht debuteren bij Feyenoord. De pas zeventienjarige middenvelder legt de lat hoog en wil op termijn uitgroeien tot een belangrijke kracht in De Kuip.

“Ik wil De Kuip structureel halen en in de toekomst graag een belangrijke speler voor deze club worden. Ook al ben ik pas zeventien jaar, kan het wat mij betreft natuurlijk niet snel genoeg gaan”, zegt Burger in het Algemeen Dagblad. Hij zat jarenlang als fanatiek supporter op de tribune. “Ik ben trots dat ik tegen Trencín mocht debuteren, maar ik hoop vooral dat het een begin is van een mooie loopbaan.”

Volgens Burger is het allemaal sneller gegaan dan hij had verwacht. Voor Kuipvrees is hij niet bang. “Ik weet dat de mensen in De Kuip kritisch kunnen zijn en vaak is dat ook gewoon terecht. Maar ik weet ook hoe mooi het is als Feyenoord goed presteert.” Hij wil zo snel mogelijk toegroeien naar het niveau van zijn concurrenten. “Het ligt volgens mij altijd aan jezelf.”

“Veel jeugdspelers zijn hier niet geslaagd. Dan zijn er vaak excuses, maar de belangrijkste vraag die ik mezelf keer op keer wil stellen, is: doe ik er wel alles aan? Met mijn lichaam, qua voeding, alles geven. Zolang je dat doet, kun je jezelf niets verwijten”, besluit Burger.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login