Nieuws

Burgemeester verbiedt duel tussen Fortuna Sittard en Feyenoord

on

De oefenwedstrijd van Feyenoord tegen Fortuna Sittard van aanstaande zaterdag 19 juli in Susteren gaat op last van de burgemeester van de betreffende gemeente niet door. Dit heeft Feyenoord vandaag te horen gekregen vanuit Limburg. De burgemeester heeft aangegeven tot dit besluit te zijn gekomen naar aanleiding van signalen vanuit de lokale autoriteiten voor ‘verhoogde veiligheidsrisico’s’.

Feyenoord betreurt het besluit. Aangezien de ploeg van hoofdtrainer Fred Rutten voorafgaand aan de openingswedstrijd tegen het Spaanse Real Sociedad van volgende week woensdag graag nog tegen een betaald voetbalorganisatie uit had willen komen wordt de komende dagen bekeken of er voor die tijd toch nog een oefenwedstrijd kan worden ingelast. Gezien het korte tijdbestek wordt de kans dat dit lukt door de club als niet zo groot ingeschat.

Supporters die de kaarten voor deze wedstrijd in de voorverkoop hebben gekocht, krijgen het aankoopbedrag terug. Meer informatie hierover is terug te vinden op de website van Fortuna Sittard.

Het resterend programma van de voorbereiding ziet er als volgt uit:

Zondag 20 juli: Open Dag
Woensdag 23 juli: Feyenoord – Real Sociedad (20.00 uur)

Bron: Feyenoord.nl

20140717-175047-64247657.jpg

You must be logged in to post a comment Login