Nieuws

Brabants Dagblad: ‘Van Geel nieuwe algemeen directeur Willem II’

on

Martin van Geel wordt volgens het Brabants Dagblad de nieuwe algemeen directeur van Willem II. In Tilburg gaat Van Geel een directieduo vormen met Joris Mathijsen; de twee moeten samen aan een ’topsportklimaat’ gaan bouwen. 

Enkele maanden geleden werd bekend dat Van Geel (58) per 1 juli afscheid neemt van Feyenoord. Hij was sinds begin 2011 technisch directeur in De Kuip. De naam van Van Geel zong al een tijdje rond in de Tilburgse wandelgangen. Hij heeft een rijk verleden bij de Tricolores: Van Geel begon én beëindigde zijn actieve loopbaan bij Willem II en werkte er tussen 1995 en 2002 als td. Na omzwervingen bij AZ, Ajax, Roda JC en Feyenoord staat hij volgens het Brabants Dagblad nu dus voor een terugkeer. 

Mathijsen werd bij Feyenoord genoemd als opvolger van uitgerekend Van Geel. Van een vertrek naar Rotterdam lijkt echter geen sprake. Met Mathijsen als technisch directeur en Van Geel als algemeen directeur wil Willem II zich in de komende jaren definitief gaan vestigen in de subtop van de Eredivisie. 

Wanneer de aanstelling van Van Geel bekend wordt, schrijft het Brabants Dagblad niet. Het regionale medium heeft het over een ‘op handen zijnde aanstelling’. 

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login