Nieuws

Boulahrouz wil maatje Afellay naar Feyenoord sleuren

on

Khalid Boulahrouz hoopt dat Ibrahim Afellay ook naar Feyenoord komt. De middenvelder heeft bij FC Barcelona een contract tot 2015, maar mag vertrekken.

Boulahrouz (32) tekende maandag een contract voor één jaar met een optie voor nog een jaar bij Feyenoord. De 35-voudig international trainde dinsdag voor het eerst mee met de selectie van trainer Fred Rutten. De nieuwe coach van Feyenoord zou ook hebben geïnformeerd naar de mogelijkheden om Afellay aan te trekken.

De oud-PSV’er staat sinds januari 2011 onder contract bij Barcelona, maar kwam daar mede door blessures niet uit de verf. Afellay is inmiddels weer fit en trainde maandag mee met de hoofdmacht van Barça. Trainer Luis Enrique heeft echt geen prominente rol in gedachten voor de 44-voudig international.

Afellay (28) is een goede vriend van Boulahrouz. De kans dat de oud-collega’s bij Oranje worden herenigd bij Feyenoord is niet heel groot, stelde zaakwaarnemer Rob Jansen al. De agent van Afellay liet weten dat de middenvelder nog niet terug wil keren naar de Eredivisie.

“Als ik een handje kan helpen dat hij bij Feyenoord komt spelen, zal ik hem zeker hier naartoe sleuren”, zei Boulahrouz tegen Sp!ts. “Het zou fantastisch zijn. Een voetballer van het kaliber Afellay vind je niet overal. Ik heb het hem nog niet gevraagd, maar zal dat zeker doen. Hij moet in een goede omgeving terechtkomen waar hij weer gaat spelen.”

Bron; goal.com
Foto: Feyenoordtraining.nl

20140716-125239-46359352.jpg

You must be logged in to post a comment Login