Nieuws

Boulahrouz schrikt: “Op een gegeven moment herkende ik onszelf niet meer”

on

Door de openingstreffer van Colin Kazim-Richards leek Feyenoord woensdag tegen sc Heerenveen uitstekend op weg naar een knappe uitzege. Khalid Boulahrouz verzorgde de assist, maar kon later niet voorkomen dat sc Heerenveen de leiding nam.

Boulahrouz kon eigenlijk niet begrijpen wat er met Feyenoord gebeurde. “We hadden controle over de wedstrijd, maar dan scoren zij plots de 1-1”, aldus de rechtsback bij RTV Rijnmond. “Zij krijgen daardoor ineens het gevoel terug in de wedstrijd te kunnen komen.”

In de tweede helft schrok hij van het spel van zijn ploeg. “Op een gegeven moment herkende ik onszelf niet meer. Het is niet hoe wij het hele seizoen geacteerd hebben. We brachten onszelf in moeilijkheden en dat is niet normaal. Ik denk dat iedereen bij zichzelf te rade moet gaan en de knop om moet zetten. We waren goed voorbereid. We deden eigenlijk dingen waardoor we onszelf in de moeilijkheden brachten.”

Net als Jordy Clasie wil de routinier het voorlopig niet over de tweede plek hebben. “We bekijken het wedstrijd voor wedstrijd en dan zien we wel wat er gebeurt. Je baalt gewoon dat je een wedstrijd verliest. Je speelt om te winnen. Het balen zit er goed in.”

Bron: voetbalprimeur nl

image

You must be logged in to post a comment Login