Nieuws

Boulahrouz: ‘Ook deze wedstrijden moet je winnen’

on

Khalid Boulahrouz besefte na afloop van NAC Breda – Feyenoord (0-1) dat dit niet de beste wedstrijd van het seizoen was van de Rotterdammers. “Maar ook deze wedstrijden moet je winnen. We wisten dat het moeilijk zou worden, zij wilden niet weer een pak slaag krijgen,” aldus de verdediger, die doelt op de zeperd in de beker van NAC bij Excelsior (6-0).

De rechtsback was daarom vooral tevreden met de drie punten. “In de eerste helft hadden wij controle, in de tweede helft werd het lastiger omdat zij meer druk zetten. Ik ben tevreden met de overwinning, ook deze moet je veilig over de streep trekken. Tegen PSV hadden we niets, nu speelden we minder, maar pakken we wel de punten. Ook dat is voetbal.”

Aan het matige spel stoorde de licht geïrriteerde Boulahrouz zich dan ook niet. “Het gaat om de drie punten, ik ben een voetballer, speel bij Feyenoord en aan het eind van de rit gaat het om de punten. Het was niet mooi, maar nogmaals, het belangrijkste in sommige duels is dat je de drie punten pakt.”

Boulahrouz kwam afgelopen zomer naar Feyenoord en kijkt met een goed gevoel terug op die maanden. “Ik vind dat wij een goed half jaar hebben gedraaid, maar we willen verder. Ik kijk naar het proces, een nieuwe trainer, veel nieuwe spelers. Het duurt even voordat je dat op de rit hebt,” aldus de ex-international.

Bron: Rijnmond.nl

IMG_7942.PNG

You must be logged in to post a comment Login