Nieuws

Boulahrouz: ‘Ik kom hier niet om af te bouwen’

on

Khalid Boulahrouz heeft hoge verwachtingen van zijn transfer naar Feyenoord. De ervaren verdediger zette maandag zijn handtekening onder een eenjarig contract in Rotterdam-Zuid.

De 32-jarige Boulahrouz kampte de afgelopen seizoenen vooral met blessures en speelde in Denemarken bij Brøndby IF niet bepaald op het hoogste niveau. Toch is de mandekker het er absoluut niet mee eens dat hij komt afbouwen in De Kuip. “Ik ga er vol tegenaan, ben over de dertig, maar heb altijd uitstekend voor mijn lichaam gezorgd. Ik kom hier niet om af te bouwen, ben je gek, ik kom om Feyenoord het beste van mezelf te geven. Ik help graag jonge spelers, dat vond ik geweldig om te doen bij Brøndby, maar mijn ambities liggen vooral op het veld.”

Boulahrouz hoopt ook na komend seizoen bij Feyenoord te blijven. “Als het van beide kanten bevalt kan dat nog uitgebreid worden. Ik ben in de buurt, in Maassluis, opgegroeid. Ik kon naar Feyenoord toe, ze zijn zelfs twee keer bij me aan de deur geweest, maar mijn vader was aan het werk en mijn moeder sprak haast geen Nederlands. Daardoor ging het niet door. Niet veel later verhuisden we naar Hoofddorp”, besloot de voormalig Oranje-international in gesprek met Helden Online.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login