Nieuws

Boulahrouz en Mathijsen kampen met fysieke achterstand

on

Joris Mathijsen en Khalid Boulahrouz zijn op dit moment niet fit genoeg voor de eerste wedstrijd in de voorronde van de Champions League. Het ervaren duo van Feyenoord kampt met een fysieke achterstand. Boulahrouz werd onlangs vastgelegd als de opvolger van Daryl Janmaat.

Over een week staat het eerste duel met Besiktas op het programma voor de Rotterdammers. De voorbereiding loopt echter niet vlekkeloos voor hoofdtrainer Fred Rutten. Zo zag hij enkele sterkhouders vertrekken en keren internationals Jordy Clasie, Stefan de Vrij en Terence Kongolo deze week terug bij de club.

Boulahrouz en Mathijsen zijn volgens De Telegraaf druk bezig om hun achterstand weg te werken. Mathijsen had bij de eerste training al last van een blessure en kan in de oefenwedstrijd tegen Real Sociedad hoogstens een helft spelen. Boulahrouz is mogelijk tegen Besiktas pas in staat speelminuten te maken.

Het is overigens onduidelijk of het oefenduel met Real Sociedad doorgang kan vinden. Omdat een nationale dag van rouw is uitgesproken is het niet zeker of de wedstrijd gespeeld gaat worden.

Bron: Soccernews.nl

20140723-074716-28036510.jpg

You must be logged in to post a comment Login