Nieuws

Boulahrouz binnenkort weer inzetbaar: “Ik werk er hard voor”

on

Khalid Boulahrouz hoopt zo snel mogelijk weer in actie te kunnen komen voor Feyenoord. De 32-jarige verdediger speelde door een meniscusblessure pas één duel voor de Rotterdammers, maar lijkt binnenkort weer inzetbaar te zijn voor hoofdtrainer Fred Rutten. De ervaren mandekker was dinsdag namelijk weer op het trainingsveld te vinden.

“Ik werk hard om goed terug te keren. Ik ben hard aan het revalideren van mijn blessure, het gaat de goede kant op. Gelukkig sta ik weer op het trainingsveld. Ik had een kneuzing aan mijn buitenmeniscus. De blessure zorgde voor veel irritatie op die plaats en er zat veel vocht bij”, liet Boulahrouz, die door Feyenoord deze zomer transfervrij werd ingelijfd, weten voor de camera’s van Feyenoord TV.

Boulahrouz zal aanstaande donderdag nog niet met de selectie van Feyenoord naar Spanje afreizen voor het Europa League-duel met Sevilla. “Dat is erg frustrerend voor een voetballer die graag wil spelen”, vervolgt hij zijn verhaal. “Maar zo gaan die dingen eenmaal in het leven. Ik doe mijn best en werk hard om goed terug te keren van mijn blessure.”

Bron: Soccernews.nl

IMG_7942.PNG

You must be logged in to post a comment Login